Menu
  • Menu
    Back
Menu

Zbog velikih oscilacija cena na tržištu, trenutno ne možemo garantovati tačnost cena, i one će vam biti naknadno potvrđene telefonskim pozivom. Hvala na razumevanju.

Politika Privatnosti

Zaštita ličnih podataka

Pet Shop Moja Mačkica je svestan činjenice da su mnogi potrošači i ostali korisnici koji posećuju Online prodavnicu, zabrinuti za podatke koje su dostavili online, te se pitaju kako se isti čuvaju i koriste.

Kako bismo rešili taj problem i pokazali da smo se obavezali na zaštitu ličnih podataka, izradili smo i sprovodimo politiku zaštite ličnih podataka na svojim internet stranicama, te vas molimo da je s vremena na vreme proverite, s obzirom na moguće izmene.

Zaštita ličnih podataka - Uopšteno

Prikupljamo samo one lične podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtevamo od vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na Online prodavnicu i ne tražimo da otkrijete više podataka nego što je zaista potrebno za poručivanje i dostavu robe.

Lične podatke prvenstveno prikupljamo kako bismo vam mogli isporučiti poručenu robu, a zadržavamo pravo da iste koristimo kako bismo vas obavestili o izmenama i novostima, akcijama i slično. Ne prodajemo, ne prenosimo, ne otkrivamo podatke koje prikupimo na Online prodavnici nikome izvan Pet Shop Moja Mačkica d.o.o. bez vaše dozvole, osim (1) u slučajevima kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obaveza, (2) u slučajevima propisanih zakonom, (3) u slučajevima kada je to potrebno radi zaštite Vašeg života ili telesnog integriteta, a Vi niste u mogućnosti dati svoj pristanak za obradu Vaših ličnih podataka, (4) u slučajevima kada je to nužno radi ispunjenja zadataka koji se izvršavaju u javnom interesu, i (5) u slučajevima kada ste Vi sami objavili te podatke.

Pet Shop Moja Mačkica d.o.o. ne sakuplja podatke maloletnih osoba. Ukoliko ste maloletni, molimo vas da nam ne šaljete bilo kakve lične podatke o sebi, što uključuje vaše ime, prezime, adresu prebivališta, broj telefona ili e-mail adresu. Prenošenje ličnih podataka od strane maloletnika se ne bi smelo odvijati bez odobrenja roditelja ili staratelja. Ukoliko bi uprkost tome usledilo uspostavljanje kontakta na inicijativu maloletne osobe, u slučaju prenošenja ličnih podataka od strane maloletne osobe, Pet Shop Moja Mačkica izričito odbija primanje bilo kakvih zahteva materijalne ili nematerijalne prirode koji proizilaze iz obrade takve namere kontakta.

Možete u svako doba zatražiti pregled svih ličnih podataka koje smo od vas dobili. Možemo na vaš zahtev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke (ako se dotični podaci još uvek nalaze u našim bazama podataka), ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo, jednostavno nam se javite.

Slanjem ličnih podataka Pet Shopu Moja Mačkica, ispitanik se ne odriče prava koja su zagarantovana propisanim zakonima Republike Srbije kojima se štite lični podaci, a posebno prava da zatraži ispravku ili brisanje vlastitih ličnih podataka iz naše baze ako su isti nepotpuni, netačni ili neažurni ili njhova obrada nije u skladu sa odredbama propisanih zakona Republike Srbije.

Tajnost podataka

Pet Shop Moja Mačkica se obavezuje da lične podatke neće učiniti dostupnim trećim licima, objavljivati, niti davati trećim licima na korišćenje bez prethodne saglasnosti korisnika na kojeg se odnose lični podaci.

Želimo jasno reći da prilikom posete Online prodavnice Pet Shopa Moja Mačkica, vaši lični podaci ostaju tajni, osim ukoliko ih ne želite dobrovoljno otkriti.

Obvezujemo se da, osim u svrhu zakonske istrage, nećemo drugim stranama dati podatke koje smo primili.

Podatke koji se pristupom na internet starnicu automatski upisuju, a nisu lični podaci (vrste pregledača, broj poseta, vreme provedeno na stranicama i slično), Pet Shop Moja Mačkica ima pravo koristiti isključivo radi ocene posećenosti Online prodavnice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

Slanje poruka elektronskom poštom

Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-mail) sa ličnim podacima po kojima vas je moguće identifikovati, bilo putem e-mail poruke sa pitanjem ili komentarom, ili putem obrasca koji nam dostavljate elektronskom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahteva. Možda ćemo vaš e-mail proslediti drugim zaposlenima ili dobavljačima koji mogu bolje odgovoriti na vaša pitanja.

Svi zaposleni u Pet Shopu Moja Mačkica i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Neovlašćeni pokušaji slanja ili izmene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

Kolačići (Cookies)

Online prodavnica Pet Shopa Moja Mačkica koriste takozvane kolačiće (eng. "cookies") kako bi se korisniku mogla pružiti usluga sa potpunom funkcionalnošću i što kvalitetnijim sadržajima. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generiše server web stranica, i koje web pregledač postavlja na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Sesijski kolačić se na računar korisnika Online prodavnice Pet Shopa Moja Mačkica postavlja samo za vreme trajanja posete ovoj Online prodavnici i automatski ističe kada korisnik zatvori svoj web pregledač. Sesijski kolačić korisniku omogućava da se efikasnije služi Online prodavnicom Pet Shopa Moja Mačkica. Osim toga, Online prodavnica Pet Shopa Moja Mačkica prati statističku posećenost isključivo radi dobijanja nužne informacije o privlačnosti i uspešnosti svojih stranica na tržištu i pritom se koristi usluga treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika Online prodavnice Pet Shopa Moja Mačkica u vezi sa regulacijom kolačića koji su za isto nužni, dostupne su na: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Korisnik Online prodavnice Pet Shopa Moja Mačkica uvek može samostalno regulisati primanje kolačića putem podešavanja svog web pregledača. Pet Shop Moja Mačkica se odriče svake odgovornosti za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvaliteta sadržaja Online prodavnice u svim slučajevima izbora regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Korišćenjem Online prodavnice Pet Shopa Moja Mačkica, smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i saglasni sa ovim uslovima korišćenja, uključujući i sa odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi sa kolačićima.